Në tregun e këmbimit valutor sot një dollar amerikan do të blihet me 94.5 lekë dhe do shitet me 95.6 lekë.

Euro do blihet me 103.6 lekë dhe do shitet me 104.6 lekë, ndërsa franga zvicerane do blihet me 111 lekë dhe do shitet me 112 lekë.

Ndërkohë paundi britanik do blihet me 120.2 lekë dhe do shitet me 121.5 lekë.