Apeli i GJKKO do të shpreh vendimin për ish-kryebashkiakun e Bulqizës, Lefter Alla më datë 30 maj. Alla është dënuar me 3 vite burg, për shkak të shkeljes së barazisë në tendera gjatë kohës kur ishte kryebashkiak. Vendimi për Allën nga Apeli i Posaçëm është shtyrë për shkak se avokati i Allës kërkoi përjashtimin e gjyqtarit Dhimitër Lala.

Gjykata e Posaçme e Apelit do të shpallë në 30 maj vendimin per ish kryebashkiakun e Bulqizës Lefter Alla.

Shkak është bërë një kërkesë e avokatit të Allës që kërkoi përjashtimin e gjyqtarit Dhimitër Lala.

Alla ka apeluar vendimin e GJKKO-së. Ish-kryebashkiaku i Bulqizës Lefter Alla dhe 8 persona të tjerë të u gjetën fajtorë nga Gjykata e Posaçme, për akuzat e shpërdorimit të detyrës, shkelje të barazisë në tendera dhe falsifikimit.

Alla u dënua me 3 vite burg, por për shkak të gjykimit të shkurtuar përfundimisht do të vuajë 2 vite heqje lirie.

Përveç ish-kryebashkiakut u dënuan edhe ish zyrtarët Enkeleda Lleshi, Rubin Kola, Arsen Gjoka, Kujtim Zogu, Erion Isaku, Leonard  Daçi, Rasim Daci, Aqif Konesha dhe Dali Gazidedja.