AKREPI

Me Venusin në shenjën tuaj pothuajse gjatë gjithë muajit, pasi kalon më 12/4, do të kaloni një dhjetor të mrekullueshëm, plot momente të bukura, por edhe mundësi të rëndësishme për të krijuar një marrëdhënie, një bashkëpunim me perspektiva të jashtëzakonshme, për të përmirësuar jetën tuaj personale.

DEMI

Ju do të jeni një nga fatlumët në dhjetor që do të shijoni dhuratat që do t’u jepet bujarisht nga universi, Jupiteri do të jetë mbi ju në dekadën e parë dhe do të bëjë aspekte të favorshme me Venusin dhe Merkurin. Përveç kësaj, fillon një epokë e re edhe për sa i përket studimeve, seminareve, udhëtimeve apo çështjeve juridike, por këtu duhet të nxitoni nëse doni të filloni diçka të re, sepse ajo kthehet në retrogradë në datën 12. Megjithatë, mundësitë, komoditetet dhe zgjidhjet nuk janë do t’ju mungojnë ato. Afërdita përballë jush në dekadën e dytë , nga data 13 deri në 21, do të nxjerrë në pah dëshirën e disa njerëzve për të marrë një rol të rëndësishëm në jetën tuaj, qoftë në aspektin romantik, në shoqëri apo në atë profesional. Në fakt, ekziston mundësia që të bëhen premtime reciproke, marrëveshje dhe “betime” për angazhim afatgjatë.

BRICJAPI

Dhe ju, Bricjapi i dekadës së parë , riktheheni në listën e atyre që do të shijojnë një dhjetor të këndshëm, pasi do t’ju ofrojë kohë të mira, fat, optimizëm dhe ndoshta një dashuri të re, pasi Jupiteri nga shtëpia juaj e 5-të do të bëjë mirë. punë. Është gjithashtu e mundur të bëheni më ekstrovertë, të shoqërueshëm. Mërkuri në shenjën tuaj do të luajë edhe lojërat e tij me Jupiterin në Demi dhe megjithëse në datën 12 do të kthehet në retrograde, në datën 18 do të sigurohet që të rikthejë mundësitë e humbura. Dielli juaj do të formojë gjithashtu një treshe me Jupiterin në datën 27, kështu që në cilën mënyrë do ta kapni, ky muaj do të jetë një nga më të bukurit për ju.

PESHORJA

Dhe ju në dhjetë ditët e para do të keni favore në dhjetor, jo vetëm nga Jupiteri në Demi dhe shtëpia juaj e 8-të, por edhe Venusi duke shirë në shtëpinë tuaj të dytë, gjë që do t’ju japë mundësinë të fitoni më shumë para, të mbyllni një marrëveshje të mirë, për të blerë sende personale, veshje, këpucë, aksesorë, çdo gjë që ju pëlqen dhe jo vetëm nuk do të thyeni bankën, por do të keni më shumë të ardhura. Në aspektin romantik, do të griseni dhe tërheqja juaj ndaj seksit të kundërt do të jetë aq e madhe, sa nuk do dini kë të zgjidhni. Një lidhje po krijohet, e dini, ndaj mos e përjashtoni mundësinë që të kaloni pushimet më të nxehta të viteve të fundit. Të gjitha sa më sipër vlejnë edhe për ju të dekadës së dytë .

DASHI

Pikërisht e njëjta gjë vlen edhe për ju Dashët e dekadës së parë , pasi si Jupiteri në shtëpinë tuaj të dytë, ashtu edhe Afërdita nga shtëpia juaj e 8-të deri më 13/12, do të sigurohen që të mos humbisni asgjë. Ju dëshironi para, epsh, dashuri, dëshirat tuaja do të jenë komandimi i tyre. Merrni një gjë dhe ju takon të menaxhoni siç duhet mundësitë që ju vijnë për të rezervuar, pasi ato do të jenë të fundit dhe më pas… do të prisni shumë derisa të vijnë përsëri tek ju. Pra, tani që po rrokulliset, ju duhet të jeni të zgjuar dhe të sigurt sa të mundeni. Ju e dekadës së dytë , nga data 13 e në vazhdim do të keni Venusin në shtëpinë tuaj të 8-të, të pandryshuar dhe të pastër, e cila mund t’ju sjellë një romancë të nxehtë që do t’ju magjepsë, përveç parave shtesë.