Marrëdhëniet që krijojmë në jetën tonë janë të veçanta dhe unike për secilin prej nesh. Në fund të fundit, rregullat dhe kushtet nuk ekzistojnë kur flasim për romancë dhe dashuri. Megjithatë, sado e veçantë të jetë një marrëdhënie, ajo do të ketë disa pika të përbashkëta me një tjetër ose do të jetë të paktën disi konvencionale.

Nëse nuk i përkisni një prej shenjave që i bëjnë marrëdhëniet më të pazakonta dhe më të komplikuara. Historitë e tyre të kujtojnë më shumë skenarë filmash sesa njohje të njerëzve të zakonshëm e të zakonshëm. Dhe nëse jeni marrë me një nga përfaqësuesit e tyre, me siguri tani e kuptoni “çmendurinë” e çështjes.

Dashi

I guximshëm me prirje lidershipi dhe pa shumë frikë, Dashi pëlqen më shumë histori dashurie subversive. Zgjedhin situata të rrezikshme dhe nëse ndiejnë se mërzia po afron largohen. Ndjenjat e tyre pasionante, por edhe nevoja për pavarësi nuk i lënë të bëhen “të mërzitshëm”. Ata duan të evoluojnë dhe të provojnë gjëra të reja në çdo fushë të jetës së tyre, madje edhe në mënyrë romantike. Ata pëlqejnë të ribashkohen me ish-partnerët e tyre edhe pas vitesh ndarje, pasi kjo dëshmon se dashuria mund t’i rezistojë uljeve dhe uljeve të jetës. Dashi janë të parët që u thonë miqve të tyre se dashuria nuk ka kufi, qofshin ata kulturorë, gjeografikë apo shoqërorë. Në fakt, marrëdhëniet e Dashit i mësojnë të tjerët të jenë më të hapur dhe më kuptues ndaj formave të ndryshme të romancës.

Shigjetari

Shigjetarët kërkojnë partnerë që ndajnë dashurinë e tyre për eksplorimin dhe rritjen personale. Kjo shenjë zjarri ka më shumë gjasa të përfshihet në marrëdhënie në distancë, romanca ndërkulturore ose marrëdhënie me njerëz nga sfera të ndryshme të jetës. Ata i shohin çiftet që ribashkohen pas vitesh ndarjeje si një shembull i qëndrueshmërisë së dashurisë. Prandaj, dashuria e tyre për dikë mund të durojë përmes sprovave dhe mundimeve, duke dëshmuar se ia vlen. Ata gjithashtu besojnë se dashuria mund të lulëzojë përtej dallimeve. Kështu, marrëdhëniet e tyre shpesh shfaqin lidhje emocionale që mund të kapërcejnë kufizimet e moshës. Ata janë në favor të lirisë së mendimit dhe zgjedhjes dhe për këtë arsye kërkojnë marrëdhënie që i lejojnë të veprojnë sipas dëshirës.

Ujori

Ujorët janë të njohur për natyrën e tyre të pavarur dhe rebele. Ata priren të përqafojnë marrëdhënie jokonvencionale dhe mund t’i japin përparësi miqësisë dhe lidhjes shpirtërore mbi romancën tradicionale. Në thelbin e tyre, megjithatë, ata janë shumë romantikë dhe shpesh ndjekin zemrat e tyre pavarësisht normave shoqërore. Kështu, një Ujor ka më shumë gjasa të zgjedhë marrëdhënie në distancë ose partneritete jo tradicionale dhe lidhje poligame. Ata mund të tërhiqen nga romanca të çuditshme që përfshijnë dashuri të humbura prej kohësh, binjakë shpirti ose lidhje shpirtërore. Në shumicën e rasteve, historitë e tyre të dashurisë i kalojnë kufijtë kulturorë dhe mund të konsiderohen të pazakonta në disa shoqëri. Këto romanca mund të sfidojnë paragjykimet dhe stereotipet, duke theksuar fuqinë e dashurisë për të kapërcyer boshllëqet midis njerëzve.