Komedia “Çifti i hapur” nën regjinë e Sulejman rushitit, vjen në teatrin “Aleksandër Moisiu” Durrës vetëm për dy netë, gjatë datave 7 dhe 8 dhjetor, në orën 19:00.

Me interpretimin e aktorëve Romir Zalla dhe Suela Bako, “Çifti i Hapur” është një komedi ku përmes teatralitetit, farsës, ironisë dhe dramës së personazheve hapet debat mbi çështje të rrëndësishme të jetës bashkëshortore dhe sociale. 

Postimi i Teatrit të Durrësit:

𝗖̧𝗜𝗙𝗧𝗜 𝗜 𝗛𝗔𝗣𝗨𝗥❗️

Komedi nga Dario Fo & Franca Rame

Nën regjinë e Sulë Rushiti Korbi

𝘐𝘯𝘵𝘦𝘳𝘱𝘳𝘦𝘵𝘰𝘫𝘯𝘦̈:

Romir Zalla e Suela Bako

𝟳 & 𝟴 𝗱𝗵𝗷𝗲𝘁𝗼𝗿 | 𝗼𝗿𝗮 𝟭𝟵:𝟬𝟬

📍 Teatri “Aleksandër Moisiu”

𝘕𝘦̈ 𝘳𝘰𝘭𝘦 𝘵𝘦̈ 𝘵𝘫𝘦𝘳𝘢:

Ismail Omer

Elly Klincarevska Mladenovska

Zurijet Ziki Sulejmani

• Nxitoni të rezervoni në 👇

𝗧𝗲𝗹 / 𝗪𝗵𝗮𝘁𝘀𝗔𝗽𝗽 𝟬𝟲𝟴𝟯𝟵𝟭𝟯𝟴𝟭𝟯

ℹ️ 𝐵𝘪𝑙𝘦𝑡𝘢 𝘬𝑢𝘴ℎ𝘵𝑜𝘯 500 𝘭𝑒𝘬𝑒̈

𝘚𝘬𝘦𝘯𝘰𝘨𝘳𝘢𝘧𝘪𝘢 | 𝘉𝘦𝘴𝘢𝘳 𝘌𝘭𝘦𝘻𝘪

𝘔𝘶𝘻𝘪𝘬𝘢 | 𝘛𝘦𝘶𝘵𝘢 𝘏𝘢𝘭𝘪𝘮𝘪 𝘚𝘦𝘭𝘮𝘢𝘯𝘪

𝘒𝘪𝘵𝘢𝘳𝘢 | 𝘉𝘦𝘴𝘮𝘪𝘳 𝘎𝘶𝘮𝘢

𝘗𝘰𝘴𝘵𝘦𝘳 | 𝘝𝘪𝘨𝘢𝘯 𝘈𝘥𝘦𝘮𝘪