Ka nisur mbledhja e Komisionit Hetimor për shërbimet publike të sterilizimit dhe të Check-Up në Shëndetësi.

Komisioni Hetimor për shërbimet publike të Sterilizimit dhe të Check-Up në Shëndetësi, ka thërritur dëshmitarët auditues të KLSH, për të sqaruar rrethanat që lidhen me çështjen.

Audituesit të cilët do të dëshmojnë sot janë:

  1. Brunilda Zenelaj
  2. Eduard Stafasani
  3. Melina Kabo
  4. Semiram Jakupi
  5. Klarenc Xhaferraj
  6. Bexhet Zeqiri

Sipas PD, këta dëshmitarë dëshmojnë për të dytën herë pasi mazhoranca bojkotoi mbledhjet e Komisionit Hetimor Parlamentar.

Nga auditimi i zbatimit të kontratave koncesionare, të check up ka rezultuar se edhe në vitin 2022, janë kryer pagesa për shërbim të pakryer për 20 mijë e 172 raste, me një kosto në shumën prej 37 mijë e 198 mijë lekë me TVSH.