Ambasadori i Britanisë së Madhe King-Smith është pritur nga kreut i SPAK, Altin Dumani në zyrat e Prokurorisë së Posaçme. 

Në një reagim në platformën X, SPAK thekson se në këtë takim u diskutuar lidhur me bashkëpunimet për gjyqësorin dhe agjencitë ligjzbatuese në UK”, 

“Nder të mikprisnim sot ambasadorin  King-Smith, gjyqtarët e njohur Dingemans dhe Picton. Në takim u diskutuan çështje kyçe mbi ngritjen e kapaciteteve në bashkëpunimin gjyqësor me agjencitë ligjzbatuese në UK”, shkruan SPAK.