Dashi: Të mendohet më shumë përpara se të ndërmarrë një veprim.

Demi: Të çlirohen dhe t’i bëjnë gjërat më të thjeshta për veten.

Binjakët: Të kuptojnë cilët janë njerëzit që duhet t’i mbajnë afër dhe cilët jo.

Gaforrja: T’i kuptojnë qartë ndjenjat dhe mos fshihen prej tyre.

Luani: Të dëgjojnë më me vëmendje ato që të tjerët i thonë dhje mos ta marrin çdo gjë personale.

Virgjëresha: Mos të neglizhojnë nevojat e tyre për të ndihmuar të tjerët.

Peshorja: Të mësojnë të jenë të lumtur pa pasur nevojën e njerëzve që t’i rrisin egon dhe vlerësimin për veten.

Akrepi: Të besojnë  më shumë që njerëzit interesohen dhe shqetësohen për ta.

Shigjetari: Të lejojnë që njerëzit të njohin “Shigjetarin” e vërtetë.

Bricjapi: Të kuptojnë se nuk është e nevojshme që të planifikojnë çdo gjë që ndodh në jetën e tyre.

Ujori: Mos të kenë vetëm njerëz të njohur afër, por të krijojnë marrëdhënie të vërteta dhe të forta me njerëzit.

Peshqit: Të largojnë njerëzit e dëmshëm nga jeta e tyre.