Kuvendi i Shqipërisë pas miratimit nga Presidenca ka votuar projektligjin për rritjen e pagave për deputetët e ministrat, ku ka marrë 95 vota pro dhe 3 kundër.

“Kuvendi i kërkoi Presidencës të japë pëlqimin për dekretimin e menjëhershëm për këto dy projektligje, dhe është marrë pëlqimi dhe është miratuar. Edhe për ndryshimin për pagat e administratës dhe pagën minimale, ka marrë pëlqim”, tha Felaj.

Pas votimit, nënkryeparlamentarja Ermonela Felaj citoi  Pr.ligji për pagat e administratës, miratohet me 97 vota pro dhe 3 kundër.