Muaji që ka nisur pak ditë më parë parashikohet të jetë pozitiv për të gjitha shenjat. Për të tjerët më shumë, për të tjerët më pak. Nga data 1 e muajit, Mërkuri do të kalojë në shenjën e Bricjapit dhe mesa duket do të kthehet në retrogradë në datën 13 të muajit.

Ky aspekt do të ndikojë në komunikimin dhe lëvizjet tona dhe favorizon keqkuptimet e vogla. Sidomos nëse i përkisni një prej shenjave të mëposhtme.

Virgjëresha

Ndjenja mbizotëruese është zhgënjimi, i cili ju mbush me humor në të gjitha aspektet e jetës suaj të përditshme. Keni shumë nerva dhe zemëroheni lehtë. Mundohuni të mbani durimin, sepse çfarëdo që të thoni tani, nuk mund ta merrni më.

Shigjetari

Mund të jetë stina juaj e ditëlindjes dhe mund të ndiheni lart, por kjo nuk do të thotë se nuk do të ketë presion. Marsi në shenjën tuaj intensifikon situatat negative, të cilat do të krijojnë acarim, tension dhe ankesa. Mbani gjakftohtësinë tuaj për t’ia dalë mbanë.

Peshqit

Marrëdhëniet dhe komunikimi janë më të prekura nga mërkuri retrograd. Ndjenja e pesimizmit mbizotëron, aq më tepër që gjatë gjithë muajit luhen lojëra pushteti dhe mikropolitikë. Jini veçanërisht të kujdesshëm për qëndrimin dhe fjalët tuaja përpara njerëzve që nuk keni plotësisht besim.