Kiara dhe Luizi kanë sqaruar ditën e sotme keqkuptimet e krijuara nga debatet e fundit mes tyre.

Moderatorja i ka thënë Luizit se ndihet sikur ai në të ardhme, në lidhjen e tyre do jetë kontrollues, duke i kufizuar hapësirat e saj.

Ajo madje i tha se nëse kjo ndodh, do jetë një arsye madhe se përse ata do ndahen.

“E kam seriozisht tani, më duket sikur do më kufizosh hapësirat e mija. Dhe unë këtë gjë e kam kështu, kryesore.

Nëse dikush më rri mbi kokë, më thotë çfarë duhet të bëj, sa duhet të rri jashtë, u vonove një orë, u vonove dy orë, pse nuk ndenje me mua kur mund ta kalojë kohën me mua, unë këto gjëra, të betohem është një arsye shumë e madhe pse unë mund të ndahem me një njeri.

Ta them troç, se nuk i dihet si do shkojnë gjërat, nuk doja ta zgjasja dje, dhe gjithë gjënë e shëmtuar që krijove, varja kaloi.”- tha Kiara.

Kliko këtu për të parë videot