Një makinë e tipit “Volkswagen” ka marrë flakë gjatë lëvizjes në lagjen nr.16 të qytetit të Korçës.

Ngjarja ndodhi rreth orës 16:09 të ditës së martë (23 janar), dhe sipas policisë, nuk ka dëme në njerëz.

Ndërsa ende nuk dihen shkaqet që çuan në djegien e automjetetit.