Grupi Parlamentar i Partisë Demokratike ka caktuar emrat e drejtuesve të dy komisioneve hetimore që do të ngrihen pas marrëveshjes me Partisë Socialiste dhe Rithemelimit për rikthimin e normalitetit në Parlament.

Ervin Salianji do të jetë kryetari i Komisionit Hetimor që do të verifikoje ndërhyrjet në sistemin TIMS. Ndërkohë që PS ka caktuar si nënkryetar për këtë komision, Toni Gogun.

Ndërsa Albana Vokshi do të drejtojë komisionin hetimor për kontratat koncensionare në sistemin e Shëndetësisë. Ndërkohë që PS ka caktuar si nënkryetar Plarent Ndrencën.

Komisioni hetimor për ndërhyrjet në TIMS:

Ervin Saljanji  – kryetar

Toni Gogu – nënkryetar nga PS

Ramadan Lika

Lefter Gështenja

Xhelal Mziu

Elda Hoti

Luan Baçi

Asllan Dogjani

Komisioni Hetimor për Shëndetësinë:

Albana Vokshi- Kryetare
Plarent Ndreca – Nënkryetar nga PS

Zheni Gjergji

Ina Zhupa

Edmond Spaho

Sajmir Korreshi

Petrit Vasili

Zevendesues Ilda Dhori/ Emilia Koliqi