Rusia do të synojë ata që qëndrojnë pas të shtënave vdekjeprurëse në një sallë koncertesh pranë Moskës nga kudo që janë dhe kushdo qoftë ata, tha të dielën Dmitry Medvedev, zëvendëskryetar i Këshillit të Sigurimit të Rusisë.

Medvedev, i cili të premten tha se ata që organizuan sulmin duhet të ndiqen dhe të vriten, e bëri deklaratën e tij të fundit në llogarinë e tij zyrtare në shërbimin e mesazheve Telegram.

“Ne do të marrim hak për secilin nga të vrarët dhe të plagosurit. Dhe ata që janë të përfshirë, pavarësisht nga vendi i origjinës dhe statusi i tyre, tani janë objektivi ynë kryesor dhe legjitim,” tha ai.