Mes kaosit, Parlamenti miratoi buxhetin e vitit 2024 me 74 vota pro dhe 4 kundër.

Seanca parlamentare e kësaj të enjteje ka zgjatur vetëm pak minuta.

Kryetarja e Parlamentit, Lindita Nikolla hodhi votim projektbuxheti dhe paketën fiskale e cila është miratuar me shpejtësi dhe pa diskutime.

Ky është ndër rastet e rralla kur buxheti kalon pa diskutime në Parlament.