Komisioni i Reformës Zgjedhore është mbledhur online këtë të mërkurë, ku po mbahet seanca dëgjimore me partitë politike.

Gjithësej nëntë parti kanë shprehur dëshirën për të marrë pjesë në dëgjesën online dhe për të shprehur qëndrimet e tyre.

Por në linjë nuk ishin kryetari i Partisë Agrare Ambientaliste, Agron Duka; kryetari i Partisë Bashkimi Për të Drejtat e Njeriut, Vangjel Dule dhe kryetari i Partisë Republikane, Fatmir Mediu.

Alibeaj: Lidhur me numrin e partive apo listën e  partieve që janë ftuar është bërë e mundur që të merret informacion i plotë pranë KQZ. Duhet të rekomandohen propozimet e OSBE-ODIHR.