Më cilën deputete të mazhorancës do të kryente marrëdhënie seksuale deputeti Saimir Korreshi?

Kjo ishte pyetja që vuri në siklet demokratin, i cili mbrëmjen e sotme ishte i ftuar në emisionin “Albano Show”.

Korreshi: Torbestrafkullah se kam menduar ndonjëherë. Ku di unë…

Albano: Nëse do ishe i ndarë nga gruaja?

Korreshi: Po të ndahesha nga gruaja. Nuk e di, nuk i qëlloj dot.

Albano: Po mendo se donte vetë ajo. Mendo se je beqar.

Korreshi: Ashtu ça të zërë pastaj. Ti do thuash burri shoku i qenit. Kështu i thontë, na kanë etiketuar gjithmonë.

Albano: Ke menduar ndonjëherë të thuash të vërtetën se sa lekë ke?

Korreshi: Në bankë?

Albano: Cash?

Korreshi: 1.5 mln.

Albano: Të reja apo të vjetra.

Korreshi: Të reja.

Albano: Do më japësh 200 mijë të ve një loto.

Korreshi: Po deshe birra të pimë bashkë…te bastet fiton pronari i basteve dhe ai që nuk vë. Unë nuk di ndonjë rast tjetër.