Princ Leka ka kallëzuar në polici ish-bashkëshorten e tij Elia Zaharian dhe babain e saj Gjergj Zaharia.

Ai ka denoncuar Elia Zaharin dhe ish-vjehrrin e tij në komisariatin numër 1 të Tiranës, pas një konflikti dhe debati të ashpër mes tyre.

Princ Leka mësohet se ka kërkuar urdhër mbrotje nga ish-bashkëshortja dhe i ati i saj, Gjergj Zaharia.

Në padinë e bërë në komisariat ditën e djeshme (5 mars), Princ Leka ka pretenduar se ka pasur konfrontim fizik mes tyre.