E rrethuar nga forcat e policisë, Tasha e Tik-Tokut, e cila shfrytëzonte nipin e saj 10 vjeçar, për të marrë klikime ka dhënë edhe një mesazh për mediat në momentin e daljes nga dyert e gjykatës .

Natasha Rombula e konsideroi veten një gjyshe heroinë pasi kishte rritur vetë nipin e saj.

“Kam rritur nipin, jam gjyshe heroinë”, thotë midis të tjerash Natasha Rombula.

Ajo u denoncua nga ish-bashkëshortja e djalit të tij dhe pas një hetimi dymujor përfundoi në pranga bashkë me të birin, Armando Kumaraku, me babain e të cilit rezulton e divorcuar.

Ajo mban mbiemrin e bashkëshortit të dytë. Sipas hetimeve, gjyshja bashkë me të birin, mësonte nipin me fjalë banale në rrjetin social Tik-Tok ndërsa bënin video.