Kryetari i Partisë së Lirisë Ilir Meta, ka ndarë me ndjekësit një video ku shfaqet me nënë Selvinë, e cila ka qenë pjesë e Luftës Antifashiste dhe është shumë pranë mbushjes së 100 viteve jetë.

Meta shkruan se nënë Selvia paguhet me një pension mizerabël me të cilin e ka të pamundur të shtyjë muajin.

Ai shkroi se për PL, zgjidhja e krizës së pensioneve mbetet prioritet kryesor.

“Nënë Selvia e cila po arrin një shekull, pjesëmarrëse edhe në Luftën Antifashiste, merr një pension mizerabël prej 5.700 lekë me të cilat nuk mund të shtyjë as pesë ditë e jo një muaj.

Zgjidhja e krizës së pensioneve prioriteti kryesor i Partisë të Lirisë!”, shkruan Meta.