ELBASAN – Lideri i Lëvizjes Socialiste për Integrim, Ilir Meta, vijon të bëjë apel për votimin e 3 ligjeve të kërkuara nga BE-ja, në mënyrë që vendi të ecë përpara në rrugën drejt integrimit evropian. 

Gjatë fjalës së tij në një aktivitet politik të Lëvizjes së Gruas për Integrim, në Elbasan, Meta deklaroi se politika konfliktuale po ndëshkon shqiptarët. 

Sipas Metës, ekziston një hendek mes qytetarëve dhe konfliktit vulgar të Parlamentarizmit