Presidenti Ilir Meta ka vlerësuar sot me dekoratën “Nderi i Kombit” studiuesin dhe publicistin Ndriçim Kulla

I ftuar në cermoni ka qenë edhe ish-kryeministri Sali Berisha, i cili siç shihet edhe nga disa foto të publikuara shfaqet krah Metës.

Prezenca e Berishës në Presidencë vjen në një kohën kur Gjykata e Tiranës, njohu Kuvendit e 11 Dhjetorit të thirrur nga ish-kryeministri, për ndryshimet në statutit e PD-së.