Kryetari i Partisë së Lirisë Ilir Meta ka zhvilluar ditën e sotme një takim me ish-presidentin e Sllovenisë, Stipe Mesiç dhe ish-prsidentin e Kroacisë, Borut Paho

Takimi është bërë në Stamboll, ku ish-presidenti shqiptar e ka bërë vetë me dije me anë të një postimi në llogarinë e tij në X, ku edhe ka ndarë një foto me dy ish-presidentët.