Të vetmet krijesa që duket se po shijojnë ndërtesën e policisë së New Orleans-it, janë minjtë në dhomën e provave, thanë zyrtarët këtë javë.

“Minjtë po hanë marihuanën tonë. Ata janë lart”, tha shefja e policisë Anne Kirkpatrick në një takim të Komitetit të Drejtësisë Penale.

Sipas CBS, ndërtesa e stacionit policor në rrugën Broad është aq e pushtuar nga minjtë dhe buburrecat, saqë stafi hyn dhe gjen jashtëqitjet e minjve në tavolinat e tyre.

Kondicionerët e ajrit në ndërtesë nuk funksionojnë dhe ashensorët gjithashtu janë jashtë përdorimit.