Belind Këlliçi pritet të japë dorëheqjen nga mandati i deputetit ditën e sotme, pasi do të hyjë në garë për Bashkinë e Tiranës.

Pak para lamtumirës nga posti i deputetit, Këlliçi, ka bërë një postim në facebook, ku thekson se do të largohet ashtu siç hyre, me faqen e bardhë dhe i vetëdijshëm për atë që qytetarët prisnin prej tij.

Postimi i Këlliçit:

Minutat e fundit në Kuvendin e Shqipërisë.

Do të dal sot nga kjo sallë ashtu siç hyra në ditën e betimit, me faqen e bardhë dhe i vetëdijshëm për atë që prisni nga unë.

Pas pak, fjalimi i përshëndetjes.