Gjykatën e Elbasanit do të caktojë sot masën e sigurisë për dy mjekët e spitalit të Fierit, Juljan Malaj dhe Ermal Gjeçi si edhe për ndihmës mjekun Blendi Bërdalli të cilët mjekuan Nuredin Dumanin.

Prokuroria e Elbasanit ka kërkuar caktimin e masës arrest me burg për dy mjekët Ermal Gjeço dhe Julian Malaj.

Dy mjekët në fjalë i dhanë ndihmën e parë mjekësore të shumëkërkuarit Nurdin Dumani pas plagosjes duke mos njoftuar policinë.