Një situatë e pazakontë ka ndodhur sot në shtëpinë e famshme në Kosovë.

Një mi ka vizituar banorët, por duket se menjëherë ata kanë marrë urdhër që mos flasin për të.

Gjatë një bisede me Ylli, ka qenë Shqipja e cila ka nxjerrë padashje “sekretin”.

Ishte kaq miu m”, thotë Shqipja e cila pendohet në moment dhe mban gojën me duar, duke lënë të kuptohet se është një temë për të cilën nuk duhet të filtet.