RUSI– Një nga modelet më të njohura të planetit, 44-vjeçarja Naomi Campbell, pësoi një dëmtim serioz në këmbë dhe për këtë arsye ka nevojë të lëvizë me ndihmën e karrocës për invalidë. Mediat kanë spekulluar se alkooli ishte shkaku i lëndimit të saj, pasi bukuroshja ishte e dehur kur u rrëzua.

Naomi Campbell së pari është fotografuar me paterica dhe pastaj në një karrocë invalidësh.

Në qoftë se alkooli është "fajtor", Naomi mund të ketë nxjerrë mësim për të ardhmen.