Punimet në autostradën Elbasan-Qafë Thanë vijojnë edhe ditët e fundit të vitit.

Në vijim të punës në Lotin 1 dhe 2, punimet kanë filluar edhe në Lotin 3 dhe 4, ku po bëhet gërmimi, sistemimi, shtrimi i rrugës brenda kantierit si edhe po punohet me përforcimin dhe betonimin e digës lumore.

Kryeministri Edi Rama ka publikuar në rrjetin social “Facebook” foto nga punimet për autostradën, që pritet të shkurtojë distancat me rreth 20 km duke u kthyer në një rrugë interurbane me katër korsi.