Mariele Murati, ish-Drejtori i Agjencisë Legalizimeve është vetëdorëzuar në polici, pasi kishte ndërtuar la leje në Portin e Sarandës.

Mësohet se ai kishte ndërtuar pa leje dhe legalizuar një hotel 7 katësh. Murati ishte shpallur dy herë në kërkim nga policia, pasi rreth një muaj më parë është bërë një denoncim për ngacmim seksual dhe kërkim favoresh seksuale në këmbim të një vendi pune.