Autoriteti Portual Durrës ka një njoftim të rëndësishëm për të gjithë ata pasagjerë që kanë planifikuar të udhëtojnë drejt Italisë më 7,8 dhe 9 dhjetor.

Mësohet se në këto data ka ndryshime të grafikut të trageteve Durrës-Bari-Durrës, pasi në shtetin fqinj data 8 dhjetor është festë zyrtare.

NJOFTIMI I PLOTË

Njoftohen të gjithë pasagjerët që kanë planifikuar të udhëtojnë nga Porti i Durrësit drejtë Italisë(anasjelltas) se:

Në datat 7, 8 dhe 9 dhjetor 2020, ka ndryshime të grafikut të trageteve Durrës-Bari-Durrës (pasi në Itali dt.08.12.2020 është festë zyrtare).

Me poshtë vijon grafiku i ndryshuar për ditët e lartpërmendura:

E hënë dt. 07.12.2020:

Durrës-Bari (Aurelia), anulohet .

Bari-Durres (Francesca), anulohet.

E martë, dt. 08.12.2020:

Durrës-Bari (Aurelia) nisja ora 22.00.

Durrës-Ankona (Claudia) mberritja ora 11.00, nisja ora 19.00.

E mërkurë, dt. 09.12.2020

Durrës-Bari (Francesca) mberritja ora 08.00, nisja ora 22.00.

E enjte, dt.10.12.2020:

Durrës-Bari (Aurrelia) mbërritja ora 08.00, nisja ora 22.00.

E premte dt.11.12.2020:.

Durrës-Bari (Francesca) mberritja ora 08.00, nisja ora 22.00.

Durrës-Ankona (Claudia) mberritja ora 10.00, nisja ora 17.00.

Për çdo informacion të mëtejshëm, mund të infromoheni në faqen zyrtare www.durresport.al ose telefononi në linjën e gjelbër 0800 74 75