Sot në orën 16:00 do të mblidhet përsëri konferenca e kryetarëve, ku do të ketë diskutime lidhur me dialogun mes PS dhe Rithemelimit.

Edhe pse në mbledhjen e parë u dakordësuan për ngritjen e dy komisioneve hetimore dhe të nënkomisionit për reformat, palët nuk patën një ngërç lidhur me objektin hetimit.

Mbledhja që dot zhvillohet pasditen e sotme, ishte parashikuar për t’u zhvilluar ditën e mërkurë.