Zbardhet lista e këshilltarëve të Sali Berishës dhe Ilir Metës për bashkinë e Durrësit në zgjedhjet e 14 majit.

Koalicioni “Bashkë Fitojmë”, do të ketë 35 emra që do të garojnë për këshillin bashkiak.

Emrat:

Ardian Muka

Eda Harizi

Luan Kuçi

Dritan Burgjia

Manjola Luku

Ermal Bhraholli

Zhuljeta Ngota

Arlind Boshku

Arjeta Keçi

Bled Prizreni

Anisa Ibro

Erzen Laçi

Mirela Shala

Erjon Cani

Irda Murati

Endri Golja

Shpresa Sagajeva

Elvis Shuaipi

Enkelejda Meta

Vasip Haliti

Manjola Hesnjaku

Veli Hazisllari

Anja Gega

Shyqyri Myrtollari

Arba Taraku

Frrok Lleshi

Elona Allmeta

Erald Aliu

Roxhersa Haxhillari

Dario Kulla

Besa Cami

Taulant Ferhati

Mirela Karruli

Nasild Alikaj

Marjeta Profkola