Partia Socialiste ka publikuar listën e kandidatëve për anëtarë të Kshillit Bashkiak të Tiranës.

Në listën ekandidatëve të PS ka shumë emra të njohur duke nisur që nga ih-kryetarja e FRESSH Joleza Koka, juristi Plarent Ndreca, sportisti Redi Jupi, kreu aktual i Këshillit Bashkiak Aldrin Dalipi, ish-deputetë, biznesmëne si dhe shumë emra të tjerë të njohur.

Lista e plotë e kandidatëve:

Romina Kuko

Aldrin Dalipi

Megi Fino

Eridian Salianji

Etleva Bajrami

Endri Fuga

Ledia Tota

Plarent Ndreca

Sonila Qato

Luan Bregasi

Arta Dollani
Genc Hyska
Joleza Koka
Julian Hodaj
Reme Lala
Redi Jupi
Blerina Doracaj
Gaz Paja
Silda Anagnosti

Endri Hoxha
Adelina Greca
Hantin Bonati
Vjollca Braho
Glinxhet Madhi
Katerina Marku
Aldo Merkoçi
Albina Nanaj
Enio Civici
Xhilda Kito
Bes Kadia
Maura Linadi
Agim Kraja
Grejsi Bixhi
Halit Valteri
Kamela Banushi
Rezart Isufi
Xheni Hatllari
Alfred Muharremi
Sara Shameti
Sead Kazanxhiu
Bora Minga
Roy Bashaj
Gresa Hoxha
Tedi Deraj
Elektra Kadriaj
Tahir Batalli
Rea Kalo
Kejdi Jazenxhiu
Sindi Tona
Endrrit Fetahu
Anxhela Bakiasi
Hermes Kafenxhiu
Fatbardha Sadikaj
Savio Dosti
Erisa Veliu
Samuel Nazeri
Romina Zaimi
Albi Deliaj
Helena Kace
Qazim Fucija
Kamelisa Selami
Emanuel Dosti
Olsa Ulqinaku
Aldo Aga
Arsiva Qefalia
Irla Pirra