Kryeministri Edi Rama ka shpërndarë mëngjesin e kësaj të enjteje fotoalbume nga dy kantiere. Bëhet fjalë për Arkivën Qendrore dhe Drejtorinë e Përgjithshme të Shërbimeve të Transportit Rrugor.

Kreu i qeverisë thotë se kështu shihet nga vijmë e ku duam të shkojmë.

“Mirëmëngjes dhe me fotoalbumimin e kantierit të Arkivës Qendrore të Drejtorisë së Përgjithshme të Shërbimeve të Transportit Rrugor, ku mund të shihet kollaj fare nga vijmë e ku duam të shkojmë, ju uroj një ditë të mbarë”, shkruan Rama.