Vrasje e dyfishtë në Korçë.

Ngjarja e rëndë ndodhi në lagjen nr.10, pranë një hoteli.

Një person ka mbetur i vdekur në vend ndërsa tjetri ka ndërruar jetë në spital.

Paraprakisht dyshohet se një nga viktimat ka qëlluar tjetrin dhe më pas ka vrarë veten.