Për Tunën dhe Nikon viti që lamë pas ka qenë një vit i suksesshëm në punët e tyre.

Tuna është kritikuar shumë për sa i përket videoklipit të saj të fundit, por ajo është ndarë e kënaqur me klikimet e marra në YouTube.

E pikërisht pak çaste para fillimit të Vitit të Ri, Niko Komani në profilin e tij në rrjetin social facebook ka postuar këtë foto provokuese, ku shihet qartë se si Niko kap për prapanice Tunën.