Mbledhja e parë e Komisionit Hetimor për Shërbimin Publik të Sterilizimit dhe Shërbimit Publik të Check-Up në Shëndetësi po mbahet këtë të hënë.

Kujtojmë se komisioni u ngrit pas marrëveshjes midis PS-së dhe Rithemelimit për ngritjen e dy komisioneve parlamentare.

Është deputetja Albana Vokshi ajo e cila drejton komisionin.