Nisin punimet për shtrimin e linjës 400 kV mes Shqipërisë dhe Maqedonisë së Veriut.

E ftuar në aktivitet, zv.kryeministrja dhe njëherazi ministrja e Infrastrukturës, Belinda Balluku ka falenderuar pjesëmarrësit dhe bashkëpunëtorët në këtë projekt dhe më pas është ndalur shkurtimisht edhe tek investimet në një sërë projektesh të tjera sikurse “Korridori 8”, krijimi i një parku të ri fotovoltaik dhe një linjë të re të transmetimit energjitik mes Shqipërisë dhe Italisë.