Një nga banorët e shtëpisë feston sot ditëlindjen dhe ajo është Nita.

Teksa ka qëndruar me Fotininë dhe Keisin ajo e ka shprehur këtë gjë dhe vajzat kanë qenë të parat që e kanë uruar atë, më pas edhe banorët e tjerë.

Gjatë ‘Prime-t’ të sotëm mund të ketë ndonjë surprizë për të me rastin e ditëlindjes, por na mbetet veç se të presim.