Edhe pse Rita Ora kërkoi falje të hënën për festën që organizoi në një restorant në Londër për 30-vjetorin e lindjes, apo pagoi gjobën me vlerë 10,000 funte, këngëtarja shqiptare me famë botërore do të vijojë të penalizohet.

Prezantuesi i emisionit të mëngjesit në Radio Exe në Britaninë e Madhe, Ben Clark njoftoi se ai po e vinte në listën e zezë këngëtaren shqiptare. Pasi lëshoi këngën e saj “I Will Never Never You Down” për dëgjuesit dhe diskutoi veprimet e saj, ai tha:

“Unë nuk mund të flas për ndonjë prezantues tjetër të Radio Exe, por që tani, për një të ardhme të parashikueshme, nuk do të lëshoj asnjë nga këngët e saj. Ju nuk mund ta rrotulloni kokën, apo jo? Mendja tundet. Vajza ime 11-vjeçare më tha natën tjetër: Babi, a mund të vijë ndonjë nga miqtë e mi pas shkollës?, dhe unë i thashë: Jo!, pse ?! Ne jemi në mes të një bllokimi. Nëse një 11-vjeçare mund ta tërheqë atë, me siguri Rita mund … Kështu që në të ardhmen e parashikueshme, unë nuk do të lëshoj asnjë këngë të Rita Orës.”