DurrësLajm” ka siguruar pamjet nga momenti kur Xhemal Loka dhunon dhe ofendon rëndë 41-vjeçaren Bedrie Loka, e cila kreu vetëvrasje disa ditë më parë.

Videoja e siguruar shfaq momentin kur Xhemal Loka, tani i burgosur, e ofendon me fjalë të rënda gruan në praninë e djalit të tyre, i cili përpiqet ta ndalojë fizikisht të atin.