Presidenti Bajram Begaj bëri me dije në në një studio televizive se baza detare e Porto Romanos tashmë është në axhendën e NATO-s.

Pas takimit me komandantin e NATO-s, gjeneralin Christopher Cavoli, Begaj tha se është në planet e NATO-s që baza detare e Porto Romanos të përcaktohet si bazë mbështetëse për Aleancën dhe se tashmë pritet të marrë miratimin politik.

Presidenti Bajram Begaj bëri me dije në në një studio televizive se baza detare e Porto Romanos tashmë është në axhendën e NATO-s.

Pas takimit me komandantin e NATO-s, gjeneralin Christopher Cavoli, Begaj tha se është në planet e NATO-s që baza detare e Porto Romanos të përcaktohet si bazë mbështetëse për Aleancën dhe se tashmë pritet të marrë miratimin politik.