Robert Pattinson dhe Kristen Stewart duket se nuk po mund të ngopen me njëri-tjetrin dhe ky mall po i shtyn ata të bëjnë gjëra të çmendura.

Kristen i ka vënë qëllim vetes që ta kënaqë të dashurin. Yjet e “Twilight” raportohet se janë ‘çmendur’ tashmë kur janë rikthyer bashkë dhe nuk po mund të ndahen nga njëri-tjetri.

Sipas disa dëshmitarëve, thuhet se ata bëjnë dashuri rreth shtatë herë gjatë ditës dhe në çdo pjesë të shtëpisë. 

“Ata kanë një jetë shumë aktive seksuale. Ata blejnë shpesh edhe lodra seksuale dhe DVD të ndryshme për ta bërë gjithçka të përkryer”.

Ata u ndanë gjatë verës së 2012-ës, pasi Kristen e tradhëtoi atë me një regjisor, por Rob e pati falur vetëm pak javë më vonë.