Krishtlindjet ngjallin emocione gëzimi për të gjithë. Nëse dëshironi që shtëpia juaj të ketë aromë Krishtlindjesh, atëherë një pemë e vërtetë është rruga e duhur. Sigurisht që mund të spërkatni disa gjethe pishe përreth, por nuk do të merrni fuqinë e aromës së pishës pa një pemë të vërtetë.

Ornamentet me xhenxhefil jo vetëm që kanë një erë absolutisht hyjnore, por ato janë aktiviteti perfekt për pushime për të gjithë familjen. Fëmijëve do t’u pëlqejë t’i bëjnë këto zbukurime me kanellë dhe t’i pikturojnë me yje, pemë ose çfarëdo forme tjetër që ata dëshirojnë. Ato janë tepër të lehta për t’u bërë duke kërkuar vetëm 2 përbërës. Ashtu si të keni një pemë të vërtetë, përpiquni të merrni një kurorë të vërtetë pishe. Ju gjithashtu mund të ngjitni disa shkopinj kanelle në kurorë për të përmirësuar aromën.

Vajra esencialë si temjan, pisha, dru kedri, mirrë, karafil, mente, kanellë dhe arrëmyshk janë të gjitha erë Krishtlindjesh. Qirinj të tillë si vanilja ose aroma të tjera të ngrohta funksionojnë mirë për Krishtlindje. Nëse nuk keni një pemë të vërtetë Krishtlindjesh, mund të përdorni gjithmonë një qiri aromatik për të mbushur dhomën me erën e pishës. 

Ndërkaq, sezoni i festave përveç gëzimit mund të ketë edhe rreziqe të mundshme shëndetësore që lidhen me zbukurimet e Krishtlindjes. Zbukurimet e Krishtlindjes mund të grumbullojnë pluhur dhe myk duke paraqitur rreziqe për frymëmarrjen dhe alergjitë. Zbukurimet e ruajtura në kushte lagështire ose pluhuri mund të bëhen baza për rritjen e mykut, duke kontribuar në probleme të frymëmarrjes, acarime të lëkurës dhe përkeqësim të alergjive dhe simptomave të astmës. Ekspozimi i mykut, veçanërisht nga pemët e vërteta të Krishtlindjes, mund të çojë në një rritje të sporeve të mykut në ajër, duke prekur potencialisht individët me alergji.