Një vatër zjarri është regjistruar sot në një shkollë në “Don Bosko” në Tiranë. 

Fatmirësisht nga flakët nuk ka pasur të lënduar. 

Zjarrfikësja dhe policia shkuan në vendngjarje, ndërsa u bë e mundur lokalizimi dhe shuarja e zjarrit. 

Paraprakisht dyshohet se shkak është bërë rrjeti elektrik.