Aksi rrugor Levan – Fier rikthehet në funksion të plotë për udhëtarët, pas përfundimit të punimeve.

Kryeministri Edi Rama ka postuar video nga ky aks rrugor që thotë se “ka standardet, sinjalistikën dhe të gjitha parametrat e sigurisë rrugore”.