Pas përplasjes mes tre të dënuarve me burgim të përjetshëm, policia ka nisur përforcime drejt burgut të Peqinit.

Mësohet se në vendngjarje janë:

Prokurori i Elbasanit, Drejtori i Përgjithshem i Burgjeve, Drejtori i Përgjithshëm i Policisë se Shtetit, Forcat Operacionale te Drejtorisë se Përgjithshme te Burgjeve, Forcat Renea.

Bëhet me dije se situata është tërësisht nën kontroll, autori është izoluar dhe po hetohet ngjarja. Hetimin e ka marrë në dorë Prokuroria e Elbasanit!

Përplasja ndodhi mes 3 të dënuarve me burgim të përjetshëm, Sokol Mjacajt, Arben Lleshaj dhe Ilir Xhakajt.