Nga përplasja mes tre të dënuarve, dyshohet se ka humbur jetën Arben Lleshi, ndërsa arma brenda Burgut të Sigurisë së lartë ka hyrë me dron.

Sipas News24 bëhet me dije se Arben Lleshi mund të ketë ndërruar jetë por ende nuk është konfirmuar zyrtarisht.

Gjithashtu dyshohet se arma me të cilën Sokol Mjacaj ka qëlluar sot në burgun e sigurisë së lartë të Peqinit, duke lënë të vdekur të burgosur përjetë Arben Lleshi dhe plagosur një tjetër të burgosur përjetë Ilir Xhakja, dyshohet se është futur me dron.