Paul Pogba ishte i pranishëm në Gjermani për të ndjekur nga afër Francën e tij në ndeshjen kundër Belgjikës. Francezi përfitoi pas ndeshjes edhe për të dhënë një intervistë të shkurtër, ku theksoi se është i dënuar në mënyrë të padrejtë sa i takon çështjes së tij me dopingun.Ndër të tjera, mesfushori shtoi se do të luftojë për të marrë atë që i takon ndërsa nuk harroi faktin se ai e konsideron veten ende një lojtar të Juventus. “Dua të luftoj me këtë padrejtësi që më është shkaktuar.

Së fundmi, është publikuar edhe një intervistë e pavërtetë ku thuhet se Pogba është i mbaruar. Por, unë ju them që Pogba është këtu dhe nuk është i mbaruar, ndaj mos u shqetësoni. Kam dëshirën e madhe për t’u rikthyer, jam ende një lojtar i Juventus.Kam një kontratë, por që ende nuk kam pasur mundësinë për të biseduar me drejtuesit e klubit. Ka një heshtje në këtë moment, ndoshta edhe ata po presin për rezultatin e apelit. Por, nëse jeni mjaftueshëm kuriozë, atëherë mund t’i pyesni”, u shpreh Pogba.